1
Online Schatting van uw Auto. Gratis en zonder registratie.
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Het grote voordeel van je auto aan een auto opkoper verkopen

auto-opkopers

Een auto opkoper is namelijk in bijna alle gevallen bereid om jouw auto op te kopen

Veel mensen kijken op tegen het auto verkopen van hun auto. Hier gaat een heel proces mee gemoeid, waar toch al snel uren in gaan zitten voordat een auto daadwerkelijk gekocht is.

Een oplossing voor dit probleem vind je in de vorm van een auto opkoper. Een auto opkoper is namelijk in bijna alle gevallen bereid om jouw auto op te kopen. Een auto opkoper gebruikt veel tweedehands auto’s om ze op te knappen en door te verkopen.

Ook worden sommige ouders auto’s puur aangekocht voor de nog bruikbare onderdelen. Wat het doel ook is, je kunt jouw tweedehands auto in ieder geval kwijt bij de auto opkoper.

Een auto opkoper zal het bod op de auto aan de hand van enkele voorwaarden omhoog of omlaag bijstellen.

De waarde van de auto hangt namelijk af van meerdere onderdelen. Hoeveel kilometers is er in totaal met de auto gereden? In welke staat is de auto op dit moment?

Zijn de remmen nog redelijk nieuw of zijn deze ondertussen haast versleten? Afhankelijk van alle losse onderdelen van de auto en de algehele staat, wordt een bod gedaan.

Dit bod is representatief voor de waarde die de auto op dat moment heeft. Zo ligt de hoogte van het bod er dus maar net aan of de auto relatief nieuw is en nog volledig werkt.

Waarom een auto opkoper jouw tweedehands wil kopen

Zoals de naam al aangeeft, is een auto opkoper iemand die tweedehands auto’s koopt en deze deels opknapt om door te verkopen.

In sommige gevallen wordt een opgekochte auto niet opgeknapt en doorverkocht, maar wordt deze uit elkaar gehaald om de verschillende onderdelen in andere auto’s te plaatsen.

Het komt er in ieder geval op neer dat je je tweedehands auto makkelijk kwijt kan aan een auto opkoper. Dit scheelt jou persoonlijk een hoop gedoe.

Het kan namelijk nog best een langdurige proces zijn om je tweedehands auto zelf te verkopen via internet of advertenties in de krant.

Je hebt dan vaak te maken met mensen die wel iedere keer langskomen, maar dan toch van de koop afzien.

Ook krijg je te maken met mensen die proberen af te dingen, waardoor je vaak nog met minder dan de vraagprijs akkoord moet gaan.

Een auto opkoper kijkt puur naar de staat waarin de auto zich op een bepaald moment bevindt en doet op basis daarvan een bod.

Hierbij wordt gekeken naar verschillende onderdelen die tezamen tot een bepaald bod leiden.

Denk hierbij aan zaken als de mate waarin banden zijn versleten, de staat van de motor en het aantal krassen dat zich aan de buitenkant van de auto bevindt.

Al deze onderdelen zeggen iets over de staat waarin de auto verkeert en de hoeveelheid reparatiewerkzaamheden die erop verricht moeten worden.

Contact

Heb je nog vragen? Kom je er niet aan uit. Contacteer ons.

1
MEER INFORMATIE? HEB JE NOG VRAGEN? CONTACTEER ONS!
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

opkoperwagens

Danny Timmermans

scheldestraat 73

9140 Temse

danny@opkoperwagens.be

https://www.opkoperwagens.be

Telefoon: 0475201935

Wij hebben locaties in Oost-vlaanderen-West-vlaanderen-Antwerpen-Limburg-Vlaams-Brabant.

Bedankt