Auto verkopen tips.

Auto verkopen tips. U wilt uw auto verkopen? Dat kunt u zorgeloos zelf doen. De beste tips en tricks voor het verkopen van uw auto leest u hier.

auto-verkopen-tips
1
Online Schatting van uw Auto. Gratis en zonder registratie.
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Auto verkopen tips 1

Voordat u begint; de basis

Voordat u uw auto te koop aan wilt bieden, zijn er een aantal handige auto verkopen tips  dat het verkopen een stuk eenvoudiger maakt. Zorg dat u eerst van het volgende op de hoogte bent om optimaal te kunnen profiteren van een goede verkoop:

Autosleutel en geld

Het seizoen. Een auto met een open dak verkoopt u natuurlijk beter in de zomer. Zo zijn er daadwerkelijk betere seizoenen voor het aanbieden van uw auto. Een advertentie waar uw auto in mooi zonlicht staat wekt ook altijd meer interesse dan op een donkere en grille dag.

Kilometerstand. Hoe lager de kilometerstand, des te aantrekkelijker uw wagen is. Het zit hem al in de kleinste cijfertjes. Een kilometerstand van 99.000km verkoopt een stuk beter dan 101.000km.

Leeftijd. Een jonge auto is een stuk aantrekkelijker. Verkoop uw auto daarom voor 31 december. Dit scheelt alweer een jaar en maakt uw auto nog gewilder. Auto’s onder de vijf jaren verkopen het best.

Onderhoud. Zorg dat u de onderhoudsbeurten van de auto goed bijhoud. Dit is extra aantrekkelijk voor de koper wanneer hij of zij in kan zien wat er wanneer gedaan is aan de auto.

Uitstraling. Een schone en glimmende auto verkoopt natuurlijk een stuk beter dan een auto dat vies is. Geef uw auto altijd een flinke schoonmaakbeurt en poets de bolide goed op.

Auto verkopen tips 2

Hoe kunt u uw auto te koop aanbieden?

Nu u een aantal van de basistrucjes weet, is het tijd om uw auto daadwerkelijk te koop aan te bieden. Maar hoe werkt dat precies en waar kan dat?

Wilt u uw auto online aanbieden op grote verkoopsites? De kans is groot dat u veel vraag krijg, maar het aanbod op deze sites is ook royaal. Het is mogelijk dat u onder de vraagprijs moet gaan zitten om uw auto aantrekkelijk te maken voor het platform.

Heeft u een oldtimer of specifieke wagen? Dan kunt u deze natuurlijk ook op gerichte verkoopsites aanbieden voor deze automerken. U krijgt direct geïnteresseerd publiek dat zeker wat over heeft voor uw auto.

Vindt u het helemaal niks om zelf de auto te verkopen of bent u bang voor onbetrouwbare bieders? Maak dan gebruik van onze service. U kunt uw auto bij ons aanbieden en wij geven een goed bod op uw auto. Wanneer u akkoord gaat komen wij de wagen bij u thuis ophalen en verzorgen wij de vrijwaring. U heeft geen omkijken naar het verkopen van uw auto.www.opkoperwagens.be

Auto verkopen tips 3

Aan de slag!

opkoperwagens.be

Wanneer u weet waar en hoe u uw auto wilt verkopen, is het tijd om aan de slag te gaan. Voor de verkoop van uw auto heeft u bepaalde informatie en documenten nodig. Wij helpen een handje en hebben alle benodigdheden op een rijtje gezet:

 

  • Kilometerstand
  • Kenteken
  • Merk en uitvoering
  • Onderhoudsboekje
  • Opties en accessoires
  • Sterke en karakteristieke punten van de auto
  • Beschrijf waarvoor de auto gebruikt is
  • Uw contactgegevens

 

Met deze informatie kunt u uw auto eenvoudig te koop aanbieden of aanmelden voor onze service.
ONLINE AUTO VERKOPEN

Wat is de echte waarde van uw auto?

Online zijn er verschillende tools waarmee u een realistische vraagprijs voor uw auto kunt berekenen. Maar natuurlijk is het ook belangrijk om marktonderzoek te doen. Bekijk wat andere mensen vragen voor dezelfde auto en zorg dat je binnen deze grenzen blijft wanneer u de auto snel wilt verkopen. Heeft u geen behoefte aan eindeloze belletjes van potentiële kopers? Dan kunt u altijd gebruik maken van onze service. Wij geven een een goed bedrag voor uw auto en regelen alle zaken omtrent de verkoop.

Autosleutel en geld

Foto’s zeggen meer dan…

Wanneer u uw auto wilt verkopen, zijn foto’s cruciaal. Een advertentie met één foto en specificaties is lang niet zo populair als een advertentie met minstens tien foto’s. De potentiële klant wilt natuurlijk weten waar hij of zij aan toe is. U kunt liever te veel foto’s toevoegen dan te weinig. Met weinig foto’s kan de klant op het laatste moment afknappen. Het scheelt u veel tijd wanneer de klant precies weet waar hij of zij aan toe is. Welke foto’s u standaard bij uw advertentie moet plaatsen? Daar hebben wij een lijstje van gemaakt.
Een goede algemene foto waar de hele wagen zichtbaar is
Duidelijke voor, achter en zijkanten
Interieur van de auto

fotosgrafie
deal

Contact en proefrit

Geef niet zomaar uw contactgegevens aan iedere potentiële klant weg. Een aantal keer e-mail of telefonisch contact voordat u iemand langs laat komen is sterk aan te bevelen. Ook moet u altijd opletten bij aanvragen voor een proefrit. Natuurlijk kunt u dit aanbieden, maar ga altijd mee.

Betaling en vrijwaring

Bij een particuliere verkoop moet u goed opletten voor oplichters. Betaalt de klant contact? Let dan goed op de echtheid van het geld. Er gebeuren regelmatig rare fratsen bij particuliere verkoop. Wanneer u bij ons uw auto laat verkopen, geniet u altijd van extra veiligheid als het om betalen aankomt. Wij bieden een veilige en betrouwbare service aan. Ook heeft u geen omkijk naar de vrijwaring van uw wagen. De auto wordt bij een succesvolle aankoop direct voor u gevrijwaard.

Uw auto online verkopen? Dat kunt u eenvoudig zelf doen. Bied uw wagen aan op particuliere verkoopsites en zoek de perfecte koper. Heeft u geen tijd om dit proces zelf te doen of heeft u geen behoefte aan malafide praktijken bij het online auto’s verkopen? Kies dan voor onze service. Wij verzorgen een zorgeloze verkoop en u geniet van de beste prijs voor uw auto. Probeer het zelf!

Contact

Heb je nog vragen? Kom je er niet aan uit. Contacteer ons.

1
MEER INFORMATIE? HEB JE NOG VRAGEN? CONTACTEER ONS!
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

opkoperwagens

Danny Timmermans

Beekstraat 64 bus 2

9100 Sint-niklaas

info@opkoperwagens.be

ONLINE AUTO VERKOPEN

www.opkoperwagens.be

Telefoon: 0475201935

auto verkopen - opkoperwagens.be

Veelgestelde vragen

Is het aanmelden van mijn auto volledig Gratis ?

Uw Auto Verkopen is bij ons volledig Gratis en Vrijblijvend zonder Voorwaarden. Bij het Aanmelden en Verkopen van je Auto.

Mijn Auto verkopen. Hoe verloopt dit juist ?

Stap 1 : Je geeft online alle gegevens van je tweedehands Auto door het merk, model en eventuele aanvullende gegevens.
Stap 2 : Wij controleren de gegevens en geven jou het Beste bod voor je auto. Dit bod is gegarandeerd en geheel vrijblijvend.
Stap 3 : Ben je akkoord met het Bod ? Dan nemen wij Telefonisch of per mail contact op met jouw.
Als je liever telefonisch je auto aanmeldt, kan dat natuurlijk ook. In beide gevallen is het aanmelden en verkopen van je auto 100% gratis!

 

 

 

Hoe gaat het inleveren in zijn werk?

Wij halen de Auto bij uw aan huis op in Gans Belgie Met Gratis ophaaldienst. Je mag uw Auto ook aan ons leveren zoals u het wenst.

Hoe ontvang ik mijn geld ?

Wij Betalen Direct  Cash, Overschrijving of met cheque Zoals u het wenst.

Zijn er kosten aan verbonden aan de online schatting ?

wij berekenen geen verkoopkosten. Er zijn dus geen kosten aan verbonden zowel bij het aanmelden van uw auto als bij het verkopen van je auto, het is dus volledig Gratis.

auto verkopen