Save Preloader image

0%

Man tot zondag : 9:00uur tot 20:00uur
Dijkstraat 18, Hamme, 9220

auto verkopen zonder keuring

Kan ik mijn auto verkopen met een verlopen van keuring?
U kunt uw auto zonder keuring aan ons gewoonlijk zonder gedoe verkopen, zelfs als de auto een verlopen auto keuring heeft .
1 Step 1
Auto verkopen zonder keuring.Gratis en zonder registratie.
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Auto verkopen mét autokeuring is een stuk makkelijker te verkopen dan een auto zonder keuring.

Info over auto verkopen zonder keuring

Nadeel is een autokeuring is niet bepaald goedkoop, je zit dan ook niet te wachten op deze hoge kosten op het moment dat je jouw auto wilt verkopen .

Daarnaast is het helemaal niet verplicht om een auto te verkopen met keuring, omdat men kan ook een auto kopen als deze niet recentelijk gekeurd is.

Dit is dan ook waar wij je bij kunnen helpen. Belangrijk ,hier op de site kan je namelijk auto verkopen zonder keuring. Laten we eens bekijken hoe dit in zijn werk gaat.

HOE GAAT DAT IN ZIJN WERK?

01
AUTO’S VERKOPEN ZONDER KEURING
Wij zijn er voor alle mensen die kiezen voor auto verkopen zonder keuring. Het eerste wat we zullen doen is bekijken hoeveel jouw huidige auto nu eigenlijk waard is.
02
Welke factoren zijn van belang
Hierbij kijken we naar verschillende factoren die van belang zijn, waaronder natuurlijk het merk en het bouwjaar. Ook kijken we naar het model.
03
Hoeveel is mijn auto waard?
Aan de hand hiervan kan je eenvoudig zien wat jouw auto op dit moment nog waard is. Vervolgens zullen we bekijken wat het prijsverschil is nu er geen autokeuring op het voertuig zit
04
Wij brengen een bieding uit
Daarna brengen we een bieding uit . Mocht je er mee instemmen dat je jouw auto wilt verkopen dan ben je al een stap dichterbij om jouw auto verkopen zonder keuring.

VOORDELEN AAN AUTO’S VERKOPEN ZONDER KEURING 

Door te kiezen voor auto verkopen zonder keuring hoef je niet meer de kosten van de keuring voor rekening te nemen, de kosten betalen wij .

Je hoef niet meer voor de hoge reparatiekosten komen te staan. Bij vrijwel iedere keuring komt namelijk wel een of ander defect aan het licht. Deze gebreken  lossen wij op .

Een andere reden waarom auto verkopen zonder keuring bij ons een van de beste keuzes is die je maar kunt maken is het feit dat je aanzienlijk veel tijd en moeite bespaart.

Uw auto vandaag nog verkopen zonder keuring

Wilt u direct uw auto verkopen zonder keuring? Meld hem nu gratis aan voor een vrijblijvende bod. Binnen de 30 minuten ontvangt u van ons een bod . Gaat u akkoord? Dan is de auto verkocht en maken wij indien gewenst direct het geld over. We halen uw auto gratis op met ons gratis ophaaldienst in heel Belgie.
O.K.W
OPKOPERWAGENS.BE