Attributen opslaan

0%

Man tot zondag : 9:00uur tot 20:00uur
Dijkstraat 18, Hamme, 9220

schadeauto verkopen

Schadeauto Verkopen? Bekijk hoeveel je Schade Auto Waard is.

We kopen alle beschadigde auto’s.
Wij zijn opkopers van alle schadeauto’s Blikschade,autosteenslag,autoruitschade,
technisch mankement enz…
1 Step 1
Schadeauto online verkopen. Gratis en zonder registratie.
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Wat is een schadewagen ?

Een schadewagen is een auto die bij een ongeval of ongeluk ernstig beschadigd is geraakt, en vaak is de beschadiging zelfs zo erg dat er zware herstellingen nodig zijn om de auto weer functioneel en juridisch in orde te krijgen.

Voor er echter herstellingen worden doorgevoerd bepaalt men hoe erg de schade is zodat men duidelijk weet welke reparaties er precies nodig zijn. Een opkoper schadewagens koopt dergelijke beschadigde auto’s aan.

Schadeauto verkopen. Hoe gaat dit in zijn werk?

01
Een schadewagen is dus beschadigd geraakt ten gevolge van een ongeval of ongeluk.
Men spreekt van een ongeval als er mechanische schade aan de auto is aangericht waarbij de kosten om die te herstellen meer dan 200 euro bedragen. In veel gevallen wordt de schade vergoedt door de autoverzekering
02
juridische regels omtrent beschadiging
de juridische regels omtrent beschadiging zijn vooral van belang als er beslist wordt de auto door te verkopen aan een opkoper. Als er bijvoorbeeld voor meer dan 1.500 euro aan schade aan de wagen is aangericht, moet dit aan de eventuele koper gemeld worden, zelfs als die schade naderhand al werd hersteld.
03
Het vaststellen van de juiste prijs
Bij het doorverkopen van de schadewagen moet er aandacht besteed worden aan het vaststellen van een correcte prijs. Als er bijvoorbeeld sprake is van een degelijk herstel op professioneel niveau, kan de auto in veel gevallen gewoon worden doorverkocht als tweedehandswagen.
04
Schadeauto verkopen
Een opkoper schadewagens biedt iedereen die een beschadigde auto wil doorverkopen de kans om dit snel en eenvoudig te doen. Dankzij de snelle service, waarbij gedetailleerde informatie over de wagen wordt verzameld, wordt binnen 30 minuten een goede prijs geboden

Uw schadeauto vandaag verkopen.

De betaling gebeurd via cheque, overschrijving of cash. Van personenwagens tot vrachtwagens en pick-ups en hagelschade, alle soorten auto’s worden aangekocht tegen een gegarandeerd goede prijs. Dankzij de efficiënte en eenvoudige dienstverlening bij een opkoper schadewagens was een wagen verkopen nog nooit zo eenvoudig!
O.K.W
OPKOPERWAGENS.BE